søndag den 23. februar 2014

Det var søndag - sådan da

Det har været en dejlig solskinsdag i Paris - meget forårsagtig.

Her er først et billede af vores hoteludsigt fra i morges:
Vi bliver boende her til i morgen, og så flytter vi til et andet hotel to gader væk, Comfort Hotel Saint Pierre, hvor vi har bestilt tre overnatninger. 

Mens vi jagtede et bageri for at købe morgenmad, stod vi pludselig i det gamle "hood" fra da vi var her sidst for små 20 år siden. Her står Alex og rykker i døren til Rue Muller nr. 13, hvor Iben og Yannick boede:
Morgenmaden og frokostsandwichen købte vi hos vores sædvanlige bager i kvarteret. Den blev spist foran Sacré Coeur hvor vi kunne sidde i solen og nyde udsigten over Montmatre:

Herefter blev det til en tur på Les Puces, det lokale loppemarked, som er, hvis ikke det største, så et af Europas største loppemarkeder:
Vi købte dog ikke noget - hvilket i sig selv er en bedrift...

Så var det frokosttid, og når den er i tasken, og man har købt Metro-billetter, hvorfor så ikke hoppe i en Metro og køre hen til Eiffeltårnet og spise sin frokost dér. Som sagt, så gjort. 

Og når man nu er der, koster det kun 4€ pr. mand at komme op i tårnet. Det vil sige, billetten gælder kun de to første niveauer. Heldigvis kan man så købe en ny billet til 6€ pr. mand, så man kan komme med elevatoren op på tredje niveau, helt oppe i toppen. Og sørme, om ikke man dér på toppen finder en champagnebar, hvor man kan købe champagne til kun 12€ pr. glas. Jo, de ved nok, hvordan man henter pengene hjem. Skål på det.

Ingen kommentarer: