skip to main | skip to sidebar

Mortens mobilblog

mandag den 12. juli 2010

Baba au rum i savarin-form

Mel, æg, mælk, sukker og smør, så skal den hæve - opskriften er lidt for omstændelig at gengive, er vi blevet enige om, så den kommer på et billede senere - men det er i alt fald vores dessert i dag.
Indsendt af Morten kl. 21:40

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Blog-arkiv

  • ►  2015 (6)
    • ►  april (6)
  • ►  2014 (31)
    • ►  september (13)
    • ►  marts (4)
    • ►  februar (14)
  • ►  2011 (17)
    • ►  juni (17)
  • ▼  2010 (23)
    • ▼  juli (21)
      • Hjemme igen
      • Kassel
      • Autobahn
      • Sidste aften inden hjemturen
      • Grøntsagsmarked
      • Markeds- og indkøbsdag
      • Solothurn
      • Fleischkäse - serveret
      • Fleischkäse!
      • Kaffe i museumshaven
      • Stadtbummel i Basel
      • 35 grader
      • Mens vi venter
      • Vitra Designmuseum
      • Baba au rum i savarin-form
      • Foie gras
      • Shopping
      • Sommervarme
      • Så er der snart dessert
      • Fremme i Lörrach
      • Ferien i gang
    • ►  maj (2)
  • ►  2009 (46)
    • ►  september (28)
    • ►  august (17)
    • ►  januar (1)
  • ►  2008 (14)
    • ►  august (11)
    • ►  maj (3)